|
|
|
|
Chcesz dodać komentarz? Zobacz:
| mieliśmy w świebodzinie ex crew ale zobaczyliśmy na kolejce ex crew a nierobimy na kolejkach dlatego mam pytanie ską jest ex crew ??
|
Czytaj całość
| nierozumięmy cie. ską mamy wiedzieć oco ci chodzi.. |
Czytaj całość | W Łodzi pewien czas temu działała taka ekipa.Praktycznie od niej w Łodzi sie zaczęło kręcić to wszystko.
NZPG |
Czytaj całość | nei słyszałem nawet o nich ;D |
Czytaj całość | w Łodzi zaczęlo sie od PSB i wyewoluowało to mniej wiecej do EX,,, może jakiś stary panel gdzieś krąży po Polsce?...eh to były czasy |
Czytaj całość Autor: fakt bardzo konkretny Link do postaHost: ---.neoplus.adsl.tpnet.pl | ex to łódź___________jest to stary crew ntk(enteka) ich teledysk jest na tej stronce>>>>>>ŁDZ>>>>>>sto procent>>>>> |
Czytaj całość | zgadza sie... EX to crew z Eudezet |
Czytaj całość | No ex miało troszke paneli w łodzi ale kiedy to było? i to nie tylko ntk! |
Czytaj całość | Ex to Łódź ale nie NTK!!!!!!!!! pozatym nie ma juz tego... |
Czytaj całość Autor: psbakcje napawaja mnie zachwytem Link do postaHost: ---.toya.net.pl | ex to byl experyment ktory nie wypalil proste ....i teraz tez na lodzkie warunki by nie wypalil. bylo to cos w podobie jk tylko troche z inna ideologia .
i w lodzi nie zaczelo sie ani od ex ani tymbardziej od psb.
pozatym w ex bylo ntk ale stare ntk......... |
Czytaj całość | no ale ex to nie ntk, tak samo jak psb to nie ex albo jak sma to nie tse... oni wchodzili ale nie tylko sami... |
Czytaj całość | psb ex vdmc sbe rs abc tv - to były czasy ! |
Czytaj całość | nie ma to jak the IX crew z lodzi a tak powazniej to respecta dla RS-ow DBS-ow i LOT-ow
a tak do jakiegos ziomka co znaczy NZPG bo dwarazy wu pytac sie nie bede
Eudezet Reprazent ;] |
Czytaj całość
|