Chcesz dodać komentarz? Zobacz:
Na warsaw challenge 2007, muflon zawołał go na scenę, aby wyjaśnić kilka spraw ( na free ), a ten nawet sie nie pojawił, a 2 minuty wczesniej grał koncert z eldoką, ale zieja z niego ! ! ! ! ! ! ! ! a na dodatek diox wiedział, ze coś takiego się odbędzie !
|
hahahaha dioxik spoxik hahahaha
|
| obserwatorfunku - czemu oszukujesz - muflona nie bylo - i nie bylo takiej sytuacji - dobry koncert eldo... - 2 minuty wczesniej byl pol finał i tanczyli - wiec nie oszukuj... |
| ZBROCZYŁ SIĘ SPERMĄ::|:|:|:|: |
Rym Kastet , wiesz dzieci maja podniete że sobie pojadą rapera przez net i później pójdą na podwórko kolegą w bluzach DILL szpanować jacy to oni nie są fajni...Pozdro dla ciebie i Pozdro dla Eldoki oraz Dioxa.
|
obserwatorfunku nie sciemnial, taka sytuacja miała miejsce. Nie wiem Rym Kastet może pomyliłeś imprezy, ta opcja była niedługo po koncercie eldoki. Diox sie nie pojawił za to WSZ wybił :D
|
Opcja taka.... wychodzi Muflon i wyzywa Dioxa(chcial wyjasnic pewne sprawy na wolno, bo sam przeciez nie pisze tekstow, a ze Diox troche freestylowal swego czasu, nawet 3 miejsce w WBW zajal to fajnie mogloby byc), Ruffin zapowiada bla bla bla.... Dioxa nie ma(troche to dziwne, bo jeszcze niedawno byl), no to Muflon zaczyna sobie cos tam mowic i pojawia sie WSZ ktoremu najpierw w ogole majk nie dziala i od poczatku robi sie smiesznie... Chlopaki zaczynaja sie batllowac i publika sie jara, po chwili zmiana kierunku wiatru i juz sie propsuja ;) a Dioxa jak nie bylo tak nie ma, choc bylo to moze z 10 min po koncercie Eldo, gdzie Diox byl hajtmenem, aha i Eldo ma na plycie "Mozna byc krolem podziemia jak Smark i TeTris", a nawinal podobno "Mozna byc krolem podziemia jak Smarki Smark" heh
|
| ej yooooo diox to nie raper to hajpmen eldoki i marny freestylowiec. ale skoro ma jakies niewyjasnione sprawy z muflonem to powinien wyjsc i wyjasnic... a tak pozostaje tylko hajpmenem eldoki i zadnym freestylowcem |
"aha i Eldo ma na plycie "Mozna byc krolem podziemia jak Smark i TeTris", a nawinal podobno "Mozna byc krolem podziemia jak Smarki Smark" heh"
AHAHAHA o kurwa jesli to prawda to jaka żenuła a co do dioxa to nie dziwie sie, ze wyszedł przeciez oficjalnie skonczył z freestylem jak dostal w dupe od tetrisa, melodramatycznie dosc to wyglądało ;) wstyd nie wyjsc jak Cie wyzywają na bitwe wprost po ksywce, ale cos diox od swego mentora eldo akurat tego mogł sie nauczyc. |
| prawda jest taka ze diox to ciota ! a tą zwrotę "Mozna byc krolem podziemia jak Smarki Smark" nawinał dioxxx |
a nawinal podobno "Mozna byc krolem podziemia jak Smarki Smark"
BÓĄCHAHCHAHCHACHAHCHA
JESLI TO PRAWDA TO LEZE
|
Autor: [e.] Dodany: 2007-05-14 09:24:07 Host: [ukryty - użytkownik zarejestrowany] "aha i Eldo ma na plycie "Mozna byc krolem podziemia jak Smark i TeTris", a nawinal podobno "Mozna byc krolem podziemia jak Smarki Smark" heh"
AHAHAHA o kurwa jesli to prawda to jaka żenuła
Jeśli już to żenua, a jeśli żenua to tylko tu:
http://youtube.com/watch?v=xERT4SdivsI |
Diox nie wyszedł mimo, że był w amfi, bo wychodził jakieś 10 minut po tych freeestylach. Ogólnie dał dupy - kiedyś się wkurwiał i jechał Meza, że ten z nim nie chciał się battlować, a teraz sam zachował się tak samo.... szkoda gadać
|
OJEJEJ jako zagorzały fan uszatka musiał zaatakować.
|
czy tak ciężko zrozumieć ze od 2005 roku nie biore udzialu w bitwach publicznych bo
a) nie mam ochoty sie wkurwiac
b) wole fristajlować dla relaksu z koleżkami przy lontach, niż spinać sie z jakimiś gnojami rządnymi sukcesu i chęci błyśnięcia przed starymi ciotkami w parku sowińskiego [naprawde mam ten okres dawno za sobą]
c) nie rapuje z ludźmi dla których nie ma różnicy stwierdzenie "pierdole twoj styl bo jest marny", a "jesteś pedałem" ...
.
jest 2007 ;) ja nie fristajluje wy piszcie pozdrawiam
ps. jesli nie odpisze na jakies wiadomosci/posty to nie dlatego ze nie mam nic do powiedzenia, ale pewnie odpowiedz na to pytanie bedzie zawierala sie gdzies w mojej wypowiedzi i wystarczy ruszyc banią, żeby zrozumiec o co chodzi.
|
a sto tysięcy raperów ma piknik
zamiast pisać oni robią klik klik
|
| po co te spinki, jak Diox oficjalnie zerwał z bitwami na wolno to po co go wyzywał pedał, prosta sprawa, nie pojawił się olewając go... |
Autor: wróbel Dodany: 2007-05-14 09:42:42 Host: [ukryty - użytkownik zarejestrowany] OJEJEJ jako zagorzały fan uszatka musiał zaatakować.
tak, w wolnym czasie między skakaniem za niego w ogień a masturbowanie się nad "światłami miasta"
A jak tam twój 3W? Wciąż mają stajla? Aaaaaaaaaj
|
| klik klik zrobił teraz dioxik zamiast wyjsc na scene i ogarnąć tą sytuacje która się zaczeła podobno przez jedno zdanie wiecej z dioxa strony |
Diox nie chciales wyjsc.. bo dawno skonczyles z "wolnym stylem" , ok.
A co powiesz na temat nawinietego tekstu.. "Mozna byc krolem podziemia jak Smarki Smark"..
Napewno wszyscy by tego wysluchali.. (zazdorsc) ?? |
Diox zaczepił w kawałku ; Muflon nie nagrywa ; Diox jest freestylowcem ; Muflon jest freestylowcem ; Diox jest królem forum ; Muflon mógłby pisać coś na forumie
z tego wynikają 2 możliwości : 1) albo bitwa na wolno 2) beef internetowy na forumie/gronie/ślizgu etc.
ale teraz serio : Diox napinaczu - w jaki sposób Muflon ma się ustosunkować do Twoich zaczepek jak nie na wolno ? To niby pytanie, ale wolałbym nie dostać odpowiedzi :) weź Ty przestań pisać posty. Nie tłumacz w postach, że tak naprawde jesteś luzak / masz wszystko gdzieś / twoje tracki sa dobre / nie rozumiecie moich mega hiper super punchy itd ....
|
| hahahahahahaha, ja jebie, to po chuj zaczepiasz diox w swoim traku muflona? żeby teraz dać dupy? nie masz ochoty sie wkurwiać? To po co wkurwiasz innych? To normalne, że ktoś ci odpowie. Jak cie już nie bawią takie akcje, to zamknij ryj i nie zaczepiaj na trakach. a jak już zaczepiasz, to ponieś konsekwencje i przyznaj żeś pizda. pokój. muflon to nie ja. |
...zostawcie patryka nie wyciagajcie go jemu ciagle gra muzyka i patryk klika wciaz... |
| diox, mógłbyś chociaż wejść na scene i powiedzieć coś, że nie będzie jechał na wolno, albo coś w tym stylu, a tak wybrałeś najgorsze wyjście. |
W sumie najlepsze bylo to jak Muflon zarapowal "mozesz byc krolem undergrandu jak Smark... i Tetris"
|
Temat: ALE DIOX SIE SPLAMIŁ ! ! ! ! Autor: splamil sie. dajcie mu ace Dodany: 2007-05-14 13:32:28 Host: ---.neoplus.adsl.tpnet.pl W sumie najlepsze bylo to jak Muflon zarapowal "mozesz byc krolem undergrandu jak Smark... i Tetris"
to bylo dobre hehe tez sie smialem
diox jak piszesz w punkcie b) "chęci błyśnięcia przed starymi ciotkami w parku sowińskiego", 10 minut przed tym jak muflon cie wyzywal zebys wyszedl zapierdalales z eldem przed tymi samymi starymi ciotkami, hmm?
|
 Diox się splamił. Nie wyszedł, troszkę się obsrał i teraz tłumaczy się jaki to był wyluzowany i patrzył na spiętego Muflona. Hmm.. nie wiem kto był bardziej spięty. Nie wiem czy słyszeliście, że Diox jak spotka Muflona to już nie wyjebie mu z liścia, tylko z piąchy za wczorajsze free i żekome obrażanie go. ("Siła" argumentów po stronie Dioxa) Nie przypominam sobie, żeby Muflon wczoraj obraził Dioxa, oprócz tego, że troszke go obśmial, że się nie pojawił na scenie, ale żadnych epitetow w jego strone nie słał. A i Patryku, apropo obrażania na forum publicznym. Skoro ty nagrywasz kawałek, który trafia do większej ilości osób niż wczoraj w Parku Sowińskiego to Muflon ma prawo do wypowiedzi na twój temat (też) wśrod tłumu. Z tym, że ty otrzymałeś szanse do zdrowej rywalizacji i udowodnienia, że masz racje. Na Gronie pisałeś do jakiegoś typka na forum, że jak chce się zmierzyć niech przyjdzie i pofreestylujecie. Muflon przyszedł na koncert ustosunkowując się do twoich propozycji także do innych.
I skoro się kolegujesz z Eldoką, to nie wiem czy pamiętasz jego wywiad przed Płockiem. "Można jechać, o psie, matce, dziewczynie, czy o czymkolwiek, a i tak to sie nie przekłada na rzeczywistość". Ty jednak chyba tylko wczepiasz się w fejm Eldo, a nie w jego przesłanie. Wnioskuję, że nie do końca rozumiesz jego teksty w kawałkach, które razem z nim śpiewasz.
Żałosne jest grożenie, pięścią, siłą i rozwiązywanie problemów w hip-hopie przemocą. Szkoda, że nie potrafisz tego zrozumieć. Teraz wiadomo komu kończą się argumenty i po czyjej stronie stoji prawda! |
| Diox: pjona, dobrze mówisz. Ja nie mam szacunku dla takich ludzi jak Muflon co najpierw od pedałów się wyzywają, a swoje matki od kurw a później zbijają 5 . Takie coś powinno się niszczyć, ale przecież Diox pisze na forum, dlatego jest chujowszy od tetrisa który całe dnie siedzi w chacie i robi trumny z papiery zamiast spalić coś i się wyluzować. Zresztą się nie dziwie bo ja bym troszkę się z takim pajacem wstydził pokazać na mieście. Tyle w temacie bez spiny
p.s. oczywiście tetrisowi nie można odmówić tego, że jest dobrym freestylowcem, ale ogólnie jest chujowy
eloszko jest bosko to moje motto śwjeci jak stroboskop |
| dioks sam sie nazwal pedalem freestylujac ze jest z leszkiem. |
mam nadzieje ze po tym jak cie muflon wywolal nie miales bardzo brazowych majtek frajerze
|
panie mr.spinka:
a) podejscie eldo do fristajlu to nie moje podejscie. poza tym on chyba dawno to olał... ja też i dobrze wyszedłem idąc za przykładem.
b) ja nie czuje potrzeby fristajlowania z muflonem - bo nie mam z nim sobie nic do udowodnienia. kto ma problem ten ma problem. aha.... powiedz mi gdzie ja go obrazilem ze on sie tak poczuł fristajlowiec... ? dostał poprostu w pysk za ublizanie pod klubem. tyle w jego kwestii. [ucinam temat do momentu kiedy nie zacytujesz wersu gdzie go obrazam]
jesli powołujesz sie na
"trzy, trzy to muflon, kurwo podnieś głowę, opuść wzrok robie krok, ide w dobrą stronę, niosę flow... może ktoś z twoich ludzi lubi kiedy kleisz takie gadki my gnieciemy takich jak wy choć jestesmy liberalni"
to przeczytaj 10 razy sobie te wersy i jak zrozumiesz to porozmawiamy i pamietaj co to był za diss do kogo, odnosnie czego padaja te wersy. a jak nie wiesz to sie dowiedz i dopiero pozniej mów
|
| diox dlaczego nawijasz ''my'' masz rozdwojenie jazni ? czy chcesz pokazac ze masz kogos za soba?czy liczba mnoga lepiej ci sie rymowala? |
| DIOX WEZ SIE JUZ NIE NAPINAJ BO I TAK ZROBILES JUZ SIEBIE WYSTARCZAJACO DUZEGO DEBILA |
"Mozna byc krolem podziemia jak Smarki Smark" Jeżeli to prawda to w tym momencie przebiles sie przez dno....taaa diox jestes typowy UNDERground obecnie hehehe.... dla niekumatych ^^: O/ !
"Mozna byc krolem podziemia jak Smarki Smark" Jeżeli to prawda to w tym momencie przebiles sie przez dno....taaa diox jestes typowy UNDERground obecnie hehehe.... dla niekumatych ^^: O/ ! |
"Mozna byc krolem podziemia jak Smarki Smark" Jeżeli to prawda to w tym momencie przebiles sie przez dno....taaa diox jestes typowy UNDERground obecnie hehehe.... dla niekumatych ^^: O/ ! |
diox skoro nie czujesz potrzeby freestylu to po co pisales na gronie o tym pojedynku prawda jest taka ze sie obsrales frajerku
|
najwiekszym panczem dioxa w tym bifie bylo to ze nie podbija na koncertach slowa "TETRIS", gdy eldoka nawija "Smark i Tetris" diox nawija SMARKI SMARK, w toruniu tak samo bylo hehe ciekawe co o tym diox sadzi ze eldo propsuje tetrisa choc wie ze jego wlasny ziom/hypeman ma z nim problem...
|
ciekawe kto by wygrał beef diox vs. popek. bo diox by mu chyba liścia nie sprzedał nie? to co? stałby 'obsrany jak muflon'?
diox - żenada w amfiteatrze. prawdziwy hiphop elo korzenie 4 elementy he he he
|
 Haha!
"trzy, trzy to muflon, kurwo podnieś głowę, opuść wzrok robie krok, ide w dobrą stronę, niosę flow... może ktoś z twoich ludzi lubi kiedy kleisz takie gadki my gnieciemy takich jak wy choć jestesmy liberalni"
Genialne wersy! Ile podwójnych, a nawet potrójnych! Nie mówiąc już o ambitniejszych rymach: "..opuść wzrok robie krok..."
I taka sama liczba sylab w wersach: 14 12 18 16
Są tu też słowne zabawy typu "ludzi lubi".
Głębia metafor("kurwo") oraz ukryte anagramy(ide - die, czyli umierać).
Technicznie po prostu MIAZGA!
W tym momencie kawałek TETRISA - PRAWO DO BRAGGA wydaje się jak najbardziej odpowiedni.
"ide w dobrą stronę" - skąd ta pewność? "niosę flow..." - chyba Pezeta ^^
"może ktoś z twoich ludzi lubi kiedy KLEISZ takie gadki my gnieciemy takich jak WY choć jestesmy liberalni"
Chyba powinno być "takich, jak ty".
To akurat można wybaczyć, bo nawet Smark, czyli liga wyżej nawija "... kupiliśmy piwo i nikotynę, ruszyliśmy by je wypić..."
Nigdy nie piłem nikotyny ^^.
JEDNYM SŁOWEM: POLECAM POWRÓT DO GIMNAZJUM!
|
A co powiesz na temat nawinietego tekstu.. "Mozna byc krolem podziemia jak Smarki Smark"..
Boli Cie to az tak ????
|
Boli Cie to az tak ????
|
Boli Cie to az tak ????
|
Boli Cie to az tak ????
|
Boli Cie to az tak ????
|
analizator props !!!!!!!!!!!!
|
props jak chuj analizator. Ej diox mozna sie z tobą ustawić na jakieś wyluzowane fristajlowanie przy lontach? Bo ciekaw jestem czy tam coś rymujesz.
|
| I taka sama liczba sylab w wersach:
14
12
18
16
pierwszy raz slysze taki farmazon... od kiedy kazdy wers rapowy musi miec taka sama liczbe sylab? chyba pomyliles rap z epopeja. |
eeee? mi sie zawsze zdawalo ze zeby sie dobrze rymowalo to najlepiej zeby btlo tyle samo sylab w rymujacych sie linijkach czy cos takiego
ale pewnosci nie mam
|
'rządnymi sukcesu" Diox, podstawówka czeka na ciebie
|
| ema, elo - nie ma takiej reguly.
wrobel, jestes pizda, wiec nie udzielaj sie nawet. |
| Generalnie rzecz ujmujac analizator zna sie na analizowaniu! |
A właśnie Diox, kto teraz wygrywa nadal VNM?
|
No patrz... jakich to glupot teraz ucza w tej szkole
"jestem fajny, gram w bjerki lubie chomiki, psy, konie, kroliki, dresy, samochody, pantofle i sweterki"
Nie uwazasz, ze zepiej zeby wersy byly rowne?
poza tym jest cos takiego ak fonetyka
|
Autor: Adam_Mickiewicz
obojetne mi to jak mowi na mnie jakis spinner internetowy , ale przynajmniej mam wiedze , a Ty pokazałes swoimi wpisami ze ci jej brakuje cieciu
|
Dokładniej chodzi tu o:
Wiersz sylabiczny:
jednakowa liczba sylab w każdym wersie stały akcent (na drugiej sylabie od końca) przed średniówką i w wyrazach kończących wers średniówka w wersach dłuższych niż ośmiozgłoskowe regularne rymy żeński
Wiersz sylabotoniczny:
bardziej zrytmizowany niż wiersz sylabiczny jednakowa liczba sylab w wersie jednakowa liczba sylab akcentowanych w wersie i ich stałe miejsca
Takie właśnie wiersze są najczęściej śpiewane(tzw. poezja śpiewana). Oczywiście, że nie jest to regułą. Zaryzykuje stwierdzenie, że żaden raper nie zwraca uwagi na akcenty, ewentualnie może z 10% patrzy na rytmikę. Kiedyś pisał Mickiewicz, teraz pisze diox. Różnica jest duża.
|
| nie, nie uwazam tak. w takim razie wystarczyloby pisac texty bez bitu a to chyba mija sie z celem, nie sadzisz? jesli raperzy stosowaliby tzw. heksametr to kazdy text bylby monotoniczny, wyrecytowany na pale. myslisz, ze fajnie rymowaloby sie "pana tadeusza"? to czy kawalek brzmi dobrze zalezy od flow, umiejetnosci rozchustania bitu, pod ktory pisze sie (z reguly) zwrotke, a nie od rownej liczby sylab w wersach..... |
| wrobel, pacynko, wytlumacz mi, dlaczego zarzucasz mi brak wiedzy? |
| Ale pierdolicie. Raperzy piszą teksty tak, żeby im sie dobrze z nimi jechało na bitach, co mają do tego sylaby i akcenty? Gadajmy o dioxie a nie o pierdołach, na które i tak nikt nie zwraca uwagi. |
Nie chodzi mi o to, żeby raperzy pisali Pana Tadeusza, ale chciałbym żeby dysponowali chociaż wiedzą z 1 klasy liceum(nawet tego nie widać w większości utworów). Hip-hop to muzyka rozrywkowa, a nie wiersze, więc pewne odstępstwa są tu nawet wskazane, ale zawsze traktowałem Hip-hop jak coś ambitniejszego od popu, a raperów jak poetów XXI wieku. Kawałek może się dobrze słuchać, ale składniowo to dno. Osobiście mi to przeszkadza, chociaż wiele osób z tego forum traktuje Hip-Hop jak country - tekst nie jest ważny, oby dobrze brzmiało. Lubie kawałki, w których trzeba analizować tekst(takim kawałkiem, chociaż jeszcze nie do końca jest "Aleja trzech", gdzie po przesłuchaniu ciężko wszystko wychwycić, ze spisanym tekstem jest inaczej).
|
Boli Cie to az tak ????
|
| analizator - widze, ze dobrze odrobiles prace domowa :)
diganmason - chyba wlasnie to mialem na mysli... |
| analizator - no ba, w koncu zyjemy w epoce postmodernizmu. za jakies 10 lat twoj syn wroci z matury i powie: "kurwa... trafilem gurala na maturze, a nic sie o chuju nie uczylem..." |
Akurat Gural jest łatwy, bo nawija tylko o tym, jaki jest zajebisty :).
I jeszcze taka ciekawostka:
Chyba najbardziej ambitne utwory, podchodzące już pod poezje były na płycie Dużego Pe "Sinus".
|
| najprosciej to by bylo jakby trafil na wilka. temat w stylu:
"Analizujac podany ponizej fragment, ukaz dekadenckei nastroje poczatkow XXI w tworczosci Wilka HG" |
Analogicznie:
Sposoby spędzania wolnego czasu i zwyczaje polskiej elity finansowej na przykładzie "Tede - Drin za Drinem"
Mam, nadzieję, ze moje dzieci jeszcze tego unikną, chociaż już w książce do języka polskiego są teksty: Molesta - Miejskie Bagno i Kaliber 44 "Abrakadabra". Oczywiscie ocenzurowane ;).
A żeby nie odbiegać od tematu to diox jest słaby. Tekst jest tragiczny nie nadrabia tego flow kopiowane od Pezeta^^.
|
| "Mam, nadzieję, ze moje dzieci jeszcze tego unikną, chociaż już w książce do języka polskiego są teksty:
Molesta - Miejskie Bagno i Kaliber 44 "Abrakadabra". Oczywiscie ocenzurowane ;)."
no co ty... zaczyna sie jazda.
nie no nie smiejcie sie z dioxa... te 140 cm zywego funku pnie sie po szczeblach kariery w zawrotnym tempie. debiutowal na forum, a teraz jest juz hypemanem eldoki! łał dioxik! pjonteczka! |
diox sie obsral niczym jego guru i najlepszy ziom zarazem z ktorym "smieje sie z tetrisa", w konflikcie z tede, widac uczy sie od najlepszych.. no i w koncu wyszlo jaka ogromna z niego pizda i lamus, skoro nie "nie ma sobie nic do udowodnienia" z muflonem to po chuj go zaczepia w tracku i hejtuje na gronie itp?! Generalnie zachowal sie najgorzej jak mogl w tej sytuacji, za to muflon po raz kolejny okazal swoje ogarniecie i normalne podejscie do sprawy. Btw nie wiem jak diox moze miec jeszcze czelnosc startowac do tetrisa po tym jaki dostal niemilosierny wpierdol na wbw, kiedy odstawil ta cala szopke i cyrk, ze odchodzi od fristajli, jakby byl niewiadomo kim. Tet powinien w odpowiedzi na ten jego marny diss dac wlasnie nagranie z tej bitwy :)
pzdr / diox ssie
|
Dobrą odpowiedzią było "dioxchuj_roboczy" - adekwatną do dissu dioxa. Poziom taki sam, tylko, że diox nagrał to na poważnie, a Tetris nie!
|
| o widze analizator ksiazczki PWN-u z pierwszej klasy sie klaniaja :P Takie jazdy mialem jak to babka omawiala... A diox kurwa moze bys przeprosil muflona chociaz (pewnie i tak nie przyjmie - nie ta liga) ^^ |
| diox żenada i tyle w tym temacie. wielki fristajlowiec ktory zakonczyl "kariere" heh. i co jediesz muflona ze jest szczeniakiem ktory chce fejm od babc w parku sowinskiego, ty tam wogle byles czy jak? tak samo zenada sa te twoje numery w sumie od czasow dho zero progresu, a ostatnio flow od pezeta podcinane. no prosze tak zalosny raper jak i grafik. a no takk bo ty nie wyszedles na battle z muflonem bo jestes GRAFIKIEM. czesc interpunkcja! |
diox nie chce fejmu od babc on chce od eldoki
|
Dobrze, że nie nawinął: "Można być królem undergroundu jak smark i ja".
hahaha
|
ale czy miales brazowe majtki potym jak cie muflon wyzwal na bitwe?
a jak cie nazwal pedalem to poczules takie kurewskie spiecie odbytu i przez 4 tygodnie nie wyprozniales sie i skonczylo sie to wizyta w szpitalu?
PS: Ja tez zajebiscie sie jaram korzeniami rapu, zawsze z ziomkami na melanzach wspominami jak to na bitwach freestajlowych raperzy kleili sobie liscie, piona dla ciebie, oldskulowy patryku.
|
Dobrze, że nie nawinął: "Można być królem undergroundu jak smark i ja".
hahahahahahahahaahahaha
|
| ja pierdole już dzieci dajcie sobie siana
nic nie jaracie, nic nie pijecie to wam kurwy skacze ciśnienie z byle powodu
spinacie się jakby Diox wyzywał was od pedałów i ruchał wasze matki
dowartościowałeś się jeden z drugim? idź się pochwal koleżance z gimnazjum
| Zenon_Kielon, nie płacz :( |
zenon kielon to diox jezd on!
|
Obiektywnie: Dioxie nic do ciebie nie mam, lecz na twoim miejscu wyszedłbym na scenę, nie po to, żeby zafristajować, tylko żeby wyjaśnić. mieć jaja. można zjeść kogoś błyskotliwością nie koniecznie fristalując... a tak... no niestety... Muflon był górą. mimo, że zrezygnowałeś z wolnego stylu. Ten który się nie pojawił na polu bitwy ten jest przegranym...
pokój. 1lov
|
| Muflon dał rade pozdro dla niego |
4+2: jesli ktokolwiek nim jest to smark.
btw: pozdrawiam wszystkich fristajlowców, aczkolwiek jak mowie - najzwyczajniej nie fristajluje juz i niestety nie jestem w stanie rozwiazac waszego problemu. niezmiernie mi przykro. nie ma mozliwosci zebym pojawial sie na polu bitwy fristajlowej bo odpuscilem sobie to. mam dzieki temu spokojniejsze zycie i wiem ze duzo osob to szanuje ... a psy głodne sensacji japą kłapią i będą cokolwiek się stanie.
nakrecajcie sie. podbijam temat i polecam. zapraszam na fristajle po koncertach.
odcinam sie. w razie rozsądnych pytan prosze kontaktowac sie na mail .
|
| a na nierozsadne odpowiesz na forum czy gronie? |
Kto tu jest głodny sensacji? Kto sie spina i nazywa innych "psami"? Diox został wyzwany na bitwe, chwile po tym jak zszedł ze sceny, ale nie podjął rękawicy, bo przestał freestyle'ować, żeby miec spokojniejsze zycie. Dajcie mu juz spokoj, bo mi szkoda go troche. Przeciez juz wiadomo 'kto jest małym bratem a kto bękartem'. |
'najzwyczajniej nie fristajluje juz'...'zapraszam na fristajle po koncertach'...to ja juz kurwa nie wiem jak jest z Twoim fristajlem...
|
ej pecety wyjdzcie czasem na dwor i przestancie juz pierdolic ,to nie dotyczy was a produkujecie sie jak stare kurwy placzace nad rozlanym kabanosem .
|
'Król 1123' zostałeś zdetronizowany i teraz możesz bez żadnych (nawet najmniejszych niedomówień) wypierdalać spać bo Ci gimbus spierdoli i znów będziesz 8 godzin przez góry ,lasy ,doliny i tajne bazy wojskowe zapierdalał na 8 do gimnazjum...
|
ale ja nie rozumiem jednej rzeczy, jak można skończyć z freestylem nawet jeżeli zrezygnował z bitew to powinien wyjść bo z tym nie można skończyć nie da sie popatrz na ostr , etris oni sie wycofali z bitew ale nie ma takiej opcji ze juz nie freestyluje
|
Prawda jest taka, ze to Diox nawinął o tym krolu undergroundu, a Eldo ten wers odpuscil, nie wygladalo to na zwykle dokonczenie linijki przez Dioxa.
|
| HAHAHA PRZYPOMINAJA MI SIE STARE CZASY JAK TO KILKA LAT TEMY DIOX AKTYWNY FORUMOWICZ NAPINAL SIE W KAZDYM TEMACIE A POZNIEJ MOWIL JAKI TO JEST WYLUZOWANY I BEZ SPINIKI. NIC SIE NIE ZMIENILO HAHAHAHAH |
| dokladnie.........jak ktos sie hujem urodzil to kanarkiem nie zdechnie ;) |
| (...)najzwyczajniej nie fristajluje juz i niestety nie jestem w stanie rozwiazac waszego problemu. niezmiernie mi przykro. nie ma mozliwosci zebym pojawial sie na polu bitwy fristajlowej bo odpuscilem sobie to.(...)zapraszam na fristajle po koncertach
nie to zebym sie spinał i kłapał japą ale mam wrazenie ze:
1) sam sobie zaprzeczasz
2) sytuacja z Muflonem miała miejsce po koncercie wiec czemu nie przyjąles zaproszenia? chyba ze to tylko ty mozesz zapraszac... |
odpierdolcie sie od Dioxa, fakt, ze zle zrobil nie wychodzac na scene. was jaraja tylko beefy. Tetris jest zajebistym raperem, Diox tez daje rade i po chuj te wszystkei beefy?? Diox jeszcze zaczepia niewiadomo po co Duzego Pe, ktory jest o klase lepszy od niego. Dajcie sobie spokoj podajcie sobie rece nagrywajcie cos razem zamiast tych jebanych beefow, wszystkim wyszlo by to na lepsze. pozdrawiam |
to forum gniazdo sporej zazdrości i nienawiści jak widzę ( z akcentem na zazdrości )
ludzie weście się do roboty a nie przypierdalacie się do kogoś kto nagrywa od kilku lat, był jednym z lepszych freestylerów w Polsce, ogarnia się a muzykę traktuje jak hobby za to, że nie wyszedł na scenę z jakimś zapienionym tylko wolnostylującym raperem
posłuchajcie sobie hifi a potem epke tetrisa jak mi ktoś obiektywnie, powtarzam OBIEKTYWNIE stwierdzi, ze tet wydał lepszą płytę to znaczy że ma słaby gust
pozdro od długiego czasu Diox nie napisał nic co "leżało" obok spinki, jeśli chodzi o post na tym forum
przstańcie wmawiać sami sobie że się spina na maxa
pozdr |
odpierdolcie sie w koncu kurwa od Pezeta!!!
Pozdro Pezet nagramy coś wierze!!!
|
^wylogowany diox:
- ten sam styl pisania - używanie polskich znakow - charakterystyczne używanie spacji - a jakby tego było mało to na dokladkę tlumaczenie, że jest luz i bez spinki |
| 1)zenon kielon to bankowo diox
2)ostry i tetris zrezygnowali bo byli zajebisci i nie potrzebowali tego wiecej udowadniac kazdemu a przedewszytskim sobie, a diox zrezygnowal bo byl po prostu słaby
3) diox gdyby byl bez winy to nie przejmowal by sie takimi wypowiedziami na jakims forum a tak to widac jak bardzo sie spina... żebujące jest to wszystko
a ja mam polew z tematu |
| diox zachowal sie jak pizda, a muflon to chuj nie raper, zreszta od kiedy raperzy tylko fristajluja? :) sepleniacy wacek z bardzooo nie pewnym wokalem. |
'a muflon to chuj nie raper' haha kurwa...a czy ktokolwiek kiedys Ci powiedzial ,ze Muflon jest raperem...? widzisz i nie grzmisz...
|
owszem może i znam Dioxa ale to tylko oznacza, że jego znajomi używają polskich znaków
coś w tym jest
a propo to niedługo będziemy mieli mowę jak z nowej płyty Łony "gowno i takie tam" :-)
w sumie to fajna polityka: - ktoś obiektywnie stwierdza, że Diox jest dobrym raperem, w sekundę ktoś piszę, że to musi pisać Diox, to jakaś mania,
a co do postów Dioxa na forum i głosów, że nie powinien tu nic pisać, to po częsci się zgadzam, ale on pewnie nie chcę się po prostu odcinać od słuchaczy, nawet jesli nie ma ich zbyt wielu, i są mało przychylni
pzdr |
| ty skoro znasz dioxa to nie taki obiektywny z tym hifi jestes. |
boze to nie pisz
wszyscy wiedza ze to ty
wracaj na grono do wyzywania dzieciakow od baranow
|
HAHAHA JAKI LEB CZYLI WSZYSCY RAPERZ KTORZY NIE PISZA NA FORYM ODCINAJA SIE OD SLUCHACZY TAK ?
PROSTE ZE EPKA TETA JEST CIEKAWSZA NIZ HIFI. I OCENIAM TO OBIEKTYWNIE ZA TO TY PROPSUJESZ ZNAJOMEGO |
| ZWYCIEZCA ZESZLOROCZNEGO WBW ALE TO TYLKO DLATEGO ZE DIOXA NIE BYLO W OBSADZIE BITWY |
jak mozna porownywac jakies hifi z epka tetrisa??? diox to cipa i kseroboy i pisze to calkiem obiektywnie......jebane ksero!!!!!! gruby huj w dupsko dla takich typow
a na marginesie ,pamietacie jak diox spinal sie na forum w konflikcie z pierrotem .........buhahahahahahahahahahaahahahahahahahahahhahahaha
podpierdolil bit a pozniej kozaczyl wafel |
Ja tylko zaznaczę, że o ile swoimi wpisami (ich formą i treścią, nie samym faktem, że pisze) na forum i dissem na TeTrisa się skompromitował, to hifi było całkiem fajne. I nie jestem znajmomym dioxa.
|
| hifi bije na głowę większość polskich płyt więc jak nie przesłuchałeś to zamknij jape jeden z drugim
p.s. oczywiście ja to nie Diox - jestem ładniejszy, mądrzejszy i wogóle długo by wymieniać :)
| NIC TAKIEGO NIE BYŁO, TAŃCZYLI BBOYE POTEM RUFIN ZACZĄŁ RYMOWAĆ O WOJNIE W KAZAKHSTANIE I WTEDY WYSKOCZYŁ WUJEK, NAWINĄŁ O TYM ŻE DZIECI W SOMALII GŁODUJĄ I TO WSZYSTKO. NIE ŚCIEMNIAJCIE INTERNETOWE SZMATY |
posłuchajcie sobie hifi a potem epke tetrisa jak mi ktoś obiektywnie, powtarzam OBIEKTYWNIE stwierdzi, ze tet wydał lepszą płytę to znaczy że ma słaby gust
hahahaha zajebiscie ze mozna miec "slaby gust" pozdrawiam
p.s. za chwile wrzuce na youtube freestyle muflona na WC.
|
Powiecie mi jak można obiektywnie ocenić jakość płyty? A poza tym to wy czepiacie się Dioxa o to, że w ogóle pisze na forum, czy o to że tak głupio pisze?
|
poniżej poziomu jest to, że się wypowiada. Natomiast dnem totalnym jest jakoś wypowiedzi , niekonsekwencja i pozerstwo.
|
"był jednym z lepszych freestylerów w Polsce,"
zal.pl .... nie wiem czy mu sie glos tak zmienil od ostatniego WBW czy ma po prostu taki mastering bo jeszcze 3 lata temu jego flow przypominalo kwiczenie swini....
|
tylko Smarki nie pisze na hh.pl bo jest w podziemiu.
|
| slomaaaaaaa daj tego linka :P do free Mufla |
"hifi bije na głowę większość polskich płyt" tak, a popek nie wpierdalał sterydów.
|
| hello tupak zyje: a słyszałeś ? jeżeli tak to czy nie doszedłeś do wniosku, że jest lepsza od produkcji typu: "życie na kredycie" , nowy borixon lub wsz i cne(takich przykładów jest mnóstwo)
Hifi jest wykurwiste w chuj, czekam na Hifi 2
Jak dla mnie może się wypowiadać. W sumie fajnie jest uzyskać jakieś info od samego źródła. Poza tym sporo raperów ma własne fora
|
lepsze od borixona????? buhahahahahahahaahaha .......i chociazby nie podobal wam sie rap brx to jest on raperem a nie internetowa ciota ktora niemoze zablysnac i spina sie jak cipka ......a co do flow to brx ma takie ze za huja chocby sie nawet zesral to nie podrobi go najwiekszy kseroboj diox
a tobie zenon juz mowilem kiedys zebys oczyscil sperme swojego starego z mordy bo chlapiesz nia na wszystkie strony .....zwal se konia przy hifi i dalej propsuj kseroboji ........jebako |
 Autor: tyszeq_vipers Dodany: 2007-05-15 14:50:44 Host: ---.94.203.122 to forum gniazdo sporej zazdrości i nienawiści jak widzę ( z akcentem na zazdrości )
ludzie weście się do roboty a nie przypierdalacie się do kogoś kto nagrywa od kilku lat, był jednym z lepszych freestylerów w Polsce, ogarnia się a muzykę traktuje jak hobby za to, że nie wyszedł na scenę z jakimś zapienionym tylko wolnostylującym raperem
pozdro od długiego czasu Diox nie napisał nic co "leżało" obok spinki, jeśli chodzi o post na tym forum
przstańcie wmawiać sami sobie że się spina na maxa
pozdr
re: po1. diox jest poprostu slaby na fri i nigdy nie byl dobry. po2. diox sie wybil glownie ze wzgledu, ze jest przydupasem eldo - tego nie da sie ukryc po3. tetris zjada dioxa w kazdym calu po4. diox jest slaby - nawet goscinnie (na legalu) moglby sie postarac, ale widzisz, nie wyszlo mu to. po5. diox jest przydupasem eldo. tak mowi cala warszawa.
|
graaaaaajjjjjj Patrykuj graaaaaaj, slucha Ciebie teraz caly hiphopowy kraaaj, grajjj Patrykuuu graaajj prosze, nie rob sobie jaaaj ;)
Klamstwoooooo maaa krotkie nogi tak jak Tyyyyyyy jak Tyyyyy
hihihihi HiFi ;P epka TeTrisa "Naturalnie" to jedna z najlepszych plyt jakie wyszly w podziemiu i jedna z ciekawszych jakie w ogole wyszly w tym kraju, wiec porownywanie jej do HiFi jest dosyc odwazne, chociaz prosciej mowiac, jest NIEPOROZUMIENIEM.. 2 rozne klasy, tyle, pzdr
|
i jeszcze: CHUJ CI W DUPE JAH JUZ CIE NIE KOCHA I SIE Z CIEBIE SMIAŁ HAHAHA Autor: nono - popieram
|
Autor: slomaaaaaaa Dodany: 2007-05-15 21:00:30 Host: ---.neoplus.adsl.tpnet.pl tylko Smarki nie pisze na hh.pl bo jest w podziemiu.
a wiesz że 21873126 kswyką Smarka jest Truskawa?
|
| (((((((o(o_(o_o)_o)o)))))))) - To jest Wilku z Hemp Gru ze swoją ekipą. Skopiuj tę wiadomość i wklej do conajmniej do 10 tematów w ciągu 2 godzin. Jeżeli tego nie zrobisz, to twój stary dostanie wpierdol na Mokotowie a twoja stara zacznie prać w rzece. |
http://www.youtube.com/watch?v=VhMuECxVrvE
macie tylko sie nie zesrajcie z radosci.pozdro
kto to jest Diox??://
|
| (((((((o(o_(o_o)_o)o)))))))) - To jest Wilku z Hemp Gru ze swoją ekipą. Skopiuj tę wiadomość i wklej do conajmniej do 10 tematów w ciągu 2 godzin. Jeżeli tego nie zrobisz, to twój stary dostanie wpierdol na Mokotowie a twoja stara zacznie prać w rzece. |
5 dla kolegów muflona głupiego dzieciaka banana szczudłaka !
a ty cwelu murzynski ziomek tekiszy pilnuj sie cyganska psicho bo cie spotka kara ! bo juz mnie wkurwiasz strasznie tymi swoimi dywagacjami.,.....pizdo.
|
lepszy od borixona?????????!!!!!!!!!!!!11 buahahhahaha wypierdalaj |
muflon jest bananowcem? to o nim i jego ziomkach tede nawijal w kawalkach?
|
| ;-( ;-( - TO SĄ 2 SMUTNE ELFY SZCZĘŚCIA. Z KRAINY BAJEK PRZYWĘDROWAŁY AŻ NA FORUM HIP-HOP.PL I ZGUBIŁY SIĘ. POMÓŻ IM POWRÓCIĆ DO DOMU KOPIUJĄC TĘ WIADOMOŚĆ DO 10 TEMATÓW W CIĄGU GODZINY. JEŚLI TEGO NIE ZROBISZ TO ONE UMRĄ, A TY BĘDZIESZ NIESZCZĘŚLIWY DO KOŃCA ŻYCIA. |
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą wypowiadać się na forum Hip-Hop.pl oraz komentować zamieszczane na Portalu newsy, mp3 i teledyski.
Jeżeli masz już konto na Hip-Hop.pl zaloguj się, jeżeli jeszcze się nie rejestrowałeś załóż nowe konto.
| W naszym sklepie znajdziesz m.in.: |  | | Nazwa: | Kurtka snowboardowa PLANET EARTH Ozone (military olive) oliwkowa | | Opis: | Wodoodporoność: 10 000 mm
Oddychalność: 5 000 g
S[116/84/76] obwód klatki piersiowej/długość rękawa/długość tułowia
Kieszeń na ipoda
kieszeń na google | | Rozmiary: | S | | Cena: | 1149.90zł 699.90 zł |
| |
|