Aby zapewnić prawidłowe działanie strony oraz żeby hajs się zgadzał używamy ciasteczek.
Szczegółowe informacje
button_zwin_rozwin

hip-hop.pl »

Kiu Fiu feat. Eko "Wbijamy do studia"

zobacz też!
ZBUKU / Olee - "Erato" - kawałek z nowego mixtape'u, news, rap Hip-Hop
Erato - w mitologi greckiej muza poezji miłosnej. ...
Nowy numer Planeta ANM, z "Płyty Matka" już w sieci!, news, rap Hip-Hop
Stoprocent udostępnia numer "Player Unknown" z pr...
DJ Soina ft. Diox x Maskot - "Night Life" - teledysk, news, rap Hip-Hop
To już 3 numer zapowiadający mixtape "KRECI MNIE V...
Lil Wayne "Uproar" (feat. Swizz Beatz) - video, Lil Wayne, news, rap Hip-Hop
Po długo wyczekiwanym albumie "Tha Carter V", Weez...
Big Boi w serii Tiny Desk Concerts, Outkast ( Dre & Big Boy), news, rap Hip-Hop
Na kanale NPR Music pojawiło się kolejne video z k...

Kiu Fiu feat. Eko "Wbijamy do studia"

Autor: ikona konta PRO Hip-Hop.pl, wiarygodność Patronat Hip-Hop.pl
Dodane:
Kiu Fiu feat. Eko "Wbijamy do studia", rap Hip-Hop
Kiu Fiu prezentuje pierwszy singiel z kolejnego, czwartego już albumu pt. "24"

Na "24" znajdziemy sprawy oczywiste jak i te szyte grubymi nićmi, niejednokrotnie podszyte ciągłą walką z nałogiem. Jest to komentarz doświadczeń dnia codziennego, artysty wraz z zaproszonymi przez niego gośćmi, wśród których znaleźli się m.in.
Eko a.k.a. Green Arrow, Jotaeneka, (Gki Familia), Orzech Kasparov, Waldez SWS, Lipson, Taxita, Bórbun, Sali, Epizot, Pająk PJK, Huragan HN. Pepperonix, K.M.R. Nowa Stara szkoła o brzmienie której zatroszczył się Bejf Records.

Realizacja i montaż klipu: BC Records/South Side Studio
Produkcja - Sołtys
Realizacja utworu - BC Records
Mix/Master - Bejf Records

Kiu Fiu: Dyskografia:
2016 Kiu Fiu - J.A.N. (Jebane Alko Narko)
2015 Esdwadethugz - Terapia
2005 Kiu Fiu - Rymidym
2004 Esdwade - Astralna Projekcja
2003 Esdwade - Austrolopiteki
2001 S2D-Brzmienia Podziemia,
1999 Kiu Fiu - Żyć i umrzeć w Szopienicach
1997 Thug Life (Kiu i Celo) - Uważaj Bracie
Subskrybuj nasz kanał na Youtube
Dodaj wypowiedź

Autor: Podaj wynik dodawania: 4 + 5 =

Pozostało znaków: 1250

Uwaga:
Twój host to ec2-54-162-118-107.compute-1.amazonaws.com (54.162.118.107). Informacja ta zostanie zapisana wraz z Twoją wypowiedzią. W przypadku naruszenia czyichkolwiek dóbr osobistych informacja ta zostanie ujawniona tak aby ułatwić ściganie autora.

Hip-Hop.pl © 2000-2018 • kontakt • redakcjareklamamateriały promocyjneFAQ, pomoc i zasadyPolityka Cookies