Aby zapewni prawid這we dzia豉nie strony oraz 瞠by hajs si zgadza u篡wamy ciasteczek.
Szczeg馧owe informacje
button_zwin_rozwin

hip-hop.pl »

真rom - Ca造 czas...

Andrzej 真romski 真rom rap graffiti breakdance video 真rom Andrzej 真romski, 42 lata, zurom.hip-hop.pl
真rom - w豉軼iwie Andrzej 真romski, urodzony 30.07.1977 roku w Warszawie. Jeden z pierwszych polskich raper闚 pr鏏uj帷ych swoich si w najmocniejszym, gangsterskim nurcie muzyki Hip-Hopowej. Posiadaj帷y bardzo mocny i zapadaj帷y w pami耩 g這s. Cz瘰to...

真rom - "Ca造 czas..."

(2004, Terror Muzik, Album)
Muzyka rap hip-hop mp3 真rom - Ca造 czas...,
繞rednia ocena: 5.19 (16)
Zaloguj si礙 aby oceni疆 album.
Pos糧uchaj utwor籀w z 真rom - Ca造 czas...

Album nie posiada jeszcze recenzji.

Mo瞠sz napisa dla nas recenzje tego albumu.
Aby to zrobi, zaloguj si i wejd poprzez swoje konto do dodawania artyku堯w


anonim
Autor: ssssssssssssssss   Link do posta
13:38:33, 03-07-07
do dupy recenzja, nawet jako prowokacja niezbyt smieszna

anonim
Autor: MC P.L.A.S.T.   Link do posta
14:33:09, 03-07-07
je郵i pisa貫 t recenzj na powa積ie to gratuluj gustu

anonim
Autor: MC P.L.A.S.T.   Link do posta
14:35:05, 03-07-07
a 真rom nawet nie potrafi jecha r闚no z bitem, je郵i by豚y to offbeatowy styl to spoko ale czu ze on po prostu nie ma za grosz poczucia rytmu

WWW.MYSPACE.COM/TRUSKAWAPROSTO
Wy郵ij prywatn wiadomo do u篡tkownika
20:40:26, 03-07-07
pozdro dla 簑roma

chorbacz666
Wy郵ij prywatn wiadomo do u篡tkownika
20:44:08, 03-07-07
Truskawa polecasz?

anonim
Autor: LUBIE CIASTKA   Link do posta
21:13:57, 03-07-07
zycie jest jak stek kurwa!

anonim
Autor: hdahdahda   Link do posta
15:27:56, 04-07-07
rzydzje

anonim
Autor: dudu鈑gim   Link do posta
03:15:49, 08-07-07
Polecam t p造tk naprawd wy鄉ienita!

anonim
Autor: LUCCI 0-17   Link do posta
10:49:54, 26-07-07
Nie no recenzent troche przesadzi bo ta p造ta bardzo dobra bynajmniej nie jest. mimo to jest jednak warta przes逝chnia, bo 簑rom 瞠czywi軼ie nie trafia w bit, leci podw鎩nymi czasami nic sie nie rymuje, ale za to dobra zajebistych go軼i( cho dziwi mnie 瞠 recenzent chwali borixona skoro ten zarymowa tylko jeden refren w dodatku nienajlepiej)- najlepsze zwrotki(ale niestety najkr鏒sze) maj penku z radoskurem, a oprucz tego nie磧e radz sobie pihu, rudyMRW i fusznik(nie lubie go軼ia ale nie morzna zaprzeczy 瞠 pojecha zajebi軼ie), oprucz tego bity s terz niczego sobie-600v zawali sprawe i jego bity s tu najgorsze, ale nie幢e poradzi sobie camey(tego go軼ia te nie lubie ale bity robi umie) a najlepszy bit daje niespodziewanie red. dziary s bardzo orginalnym utworem( ale raczej nie dzi瘯i 簑romowi bo on tam ma tylko 30 sekundowom zwrote) a polska noc jest nie幢e opowiedziana. ca豉 p造ta zas逝guje moim zdaniem na 3+(plus za teledyski jako bonus).

Sukinsyn
Wy郵ij prywatn wiadomo do u篡tkownika
16:01:15, 13-08-07
"Ca造 czas" bardzo dobr p造t? Hahaha, dawno nie czyta貫m czego takiego.Gdyby nie go軼ie, nigdy bym nawet tego nie wzi掖 do r彗. 真rom ma chujowe rymy, nie trafia w bit, jedzie krzywo. Zgadzam si z przedm闚c, 瞠 Red da dobry bit, chyba jeden bit Camey'a i to tyle z plus闚 p造ty. Dostaje 2/10, ze wzgl璠u na dobre ch璚i.

rumak666
Wy郵ij prywatn wiadomo do u篡tkownika
20:29:51, 31-08-07
dobra rzecz a juz nied逝go nowa p造tka 簑roma

anonim
Autor: father ted   Link do posta
23:55:38, 13-09-07
Bardzo ambitna recenzja, w pryzmacie najwiekszego rzekomo portalu o hiphopmuzyce.gratuluje!

anonim
Autor: elokolopopij   Link do posta
15:24:55, 23-09-07
mo瞠 recenzent przesiedzia troche w puszce i s逝cha 簑roma

anonim
Autor: borysswirek666koza   Link do posta
12:54:42, 28-09-07
plyta spoko mialem obawy jak ja kupowalem ze beda senne smutne bity a tu mila niespodzianka dobre produkcje cieszy mnie info o nowej plytce zuroma jak wyjdzie to postaram sie ja zdobyc

anonim
Autor: tetrahydrocanabinol666.   Link do posta
12:43:09, 12-10-07
Nie no ten go嗆 ma zajebiste punch'e- ''WOLE I嗆 SI WYSRA NI OGL婊A TWOJ POSTA'' albo ''POWINIENE TRAFI DO PORNOS轑 I ZOSTA ZDYMANY W MORDE W DUPE W JAPE/ BO TYLKO TAK TRAKTUJE I JEBIE SIE SZMATE'' to moi faworyci.

anonim
Autor: dfsd   Link do posta
20:31:42, 06-06-08
hujowy p造ta tak jak ten ca造 zurom zal kurwa tego s逝chac

anonim
Autor: Mores   Link do posta
22:55:26, 07-06-08
Nie pojmuje czego ten 真rom jest tak promowany.... Ani nie ma talentu wybitnego, ani teksty nie s jakie powalaj帷e. Wykorzystuje non stop to wi瞛ienie i my郵i 瞠 jest wyznacznikiem polskiego gangsta rapu. Rozumiem, 瞠 chce by kim w 鈍iecie rymowania, ale trzeba mie styl, flow, oryginalno嗆, a nie post瘼owa jak ma造 ja fantasta: jednego dnia mo瞠 zostane raperem, drugiego djem itp. Trzeba pracowa nad swoj i technik i dopiero po ci篹kiej pracy pokaza owoce ludziom, a nie wciska niedopracowany ch豉m i czeka na wielki fame;/Jestem przekonany, 瞠 w rapie zaistnie mo瞠 ka盥y inteligentny cz這wiek maj帷y pomys造 i zapa. 真roma pizga nie b璠, ale nie prezentuje himalaj闚 inteligencji i 篡ciowego obycia...

Najpierw praca - p騧niej szacunek. Nie ma nic za darmo.

anonim
Autor: czekam   Link do posta
16:19:58, 01-08-08
No i zdisowany przez Peje

anonim
Autor: anty zurel   Link do posta
13:21:39, 04-08-08
caaaaaaalyyyyyyyyyyyyy czaaaaaaaaaaaaaasssss jeeeeeeeeeeeeeeeeesteeeeeeeeeeeees ciotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! !!!!!!!!
caaaaaaalyyyyyyyyyyyyy czaaaaaaaaaaaaaasssss jeeeeeeeeeeeeeeeeesteeeeeeeeeeeees ciotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!


Dodaj wypowied

Autor: Podaj wynik dodawania: 3 + 1 =

Pozosta這 znak闚: 1250

Uwaga:
Tw鎩 host to ec2-3-235-75-174.compute-1.amazonaws.com (3.235.75.174). Informacja ta zostanie zapisana wraz z Twoj wypowiedzi. W przypadku naruszenia czyichkolwiek d鏏r osobistych informacja ta zostanie ujawniona tak aby u豉twi 軼iganie autora.